LEVERING

 

Levertijden

In onze webshop maken we gebruik van een leverstatus bij elk product. Hieraan kunt u direct zien of het product beschikbaar is en wat de verwachte levertijd is. Wij werken met indicatieve levertijden van 1-3 werkdagen voor producten die in ons magazijn liggen of direct beschikbaar zijn bij onze leveranciers. Wanneer producten op 'Direct Leverbaar' staan, dan kunnen deze producten dezelfde dag nog verzonden worden of worden afgehaald. De gemiddelde levertijd van al onze producten is 1-3 werkdagen, afhankelijk van de bezorging.

 

Levertijden Transporteurs

Bijna alle pakketverzendingen vinden plaats door PostNL of eventueel een andere koeriersdienst. Onze prioriteit is altijd het goed en snel afleveren van uw bestelling. Zoals u kunt begrijpen streven wij naar snelheid maar de echte levertijd is altijd afhankelijk van transporteurs en voorraden bij ons en onze leveranciers. Leveringen binnen Nederland worden vooralsnog binnen 2 werkdagen afgeleverd en binnen Europa binnen 3-5 werkdagen.

 

Er zijn echter altijd omstandigheden waardoor de verwachte levertijd niet wordt gehaald. U dient hier ten alle tijden rekening mee te houden wanneer u iets besteld. Om een voorbeeld te noemen, vanwege nationale feestdagen, tijdens de zomerperiode, de kerst en nieuwjaarsdagen.

 

Retouren

Als consument heeft u recht op retour binnen 14 kalenderdagen  na levering van het product. Zonder opgave van reden kunt u een product retourneren waarna het aankoopbedrag wordt terugbetaald.

 

Om een retourzending snel te kunnen verwerken vragen wij u om de factuur of een kopie hiervan mee te sturen in de doos. Vervolgens worden de retouren bij ons verwerkt en mogelijk binnen 14 dagen verwerkt en uitbetaald.

 

Er zijn een aantal voorwaarden waar een retourzending aan moet voldoen:

- Product moet ongeopend geretourneerd worden (geleverde staat)

- Verzegeling en verpakking mogen niet beschadigd c.q. verbroken zijn

- Dit is van toepassing op: Audio/Video en Softwarematige producten

- Het product mag niet gebruikt zijn en nog verkoopbaar zijn

- Product(en) moeten altijd geheel compleet geretourneerd worden

- Verpakkingen die beschadigd zijn worden niet geaccepteerd!

Er zijn een aantal uitzonderingen op het recht op retour namelijk:

- Software en/of softwarematige producten waarvan verzegeling is verbroken

- Gemonteerde Justitiële Led, Sirene en Matrix systemen

- Speciaal bestelde (maatwerk), gemaakte en gemonteerde producten

 

 

Bestellingen en Verwerking

Nadat u een bestelling heeft geplaatst krijgen wij deze binnen in ons ordersysteem. Het systeem geeft ons alle benodigde informatie omtrent de betaalgegevens, wensen van de klant en de bestelde producten. Elke bestelling heeft zijn eigen ordernummer. Direct na het plaatsen van uw bestelling krijgt u altijd een e-mail met alle ordergegevens.

Het komt wel eens voor dat na een iDeal betaling u niet terugkeert naar onze website, de website registreerd dan geen bevestiging van uw order en daarom ontvangt u (en wij) geen orderbevestiging. Mocht dit gebeuren, dan kunt u gewoon contact met ons opnemen om de order toch definitief te maken.

 

Na controle van de order en de verstrekte gegevens wordt de order intern verwerkt. Wanneer de producten vanuit het magazijn leverbaar zijn worden deze direct verpakt en klaargezet voor transport. Wanneer de producten besteld moeten worden, wordt dit ook dezelfde dag verwerkt zodat het daarna alsnog spoedig bij de klant kan worden afgeleverd.

 

Tijdens dit proces houden wij u altijd via ons systeem op de hoogte van uw order. U ontvangt een e-mail direct na uw bestelling, wanneer uw betaling is ontvangen en wanneer het pakket is verzonden. Op deze manier weet u altijd wat er gebeurt en wanneer u het pakket kunt verwachten.

 

Verzendkosten

Voor elke online bestelling met een totaalbedrag van € 100,00 euro of hoger worden GEEN verzendkosten berekend. Onder de € 100,00 rekenen wij slechts € 4,95 euro voor alle zendingen binnen Nederland met een maximum gewicht van 30KG.

 

Indien er producten toch zwaarder zijn dan 30KG tot maximaal 50KG kunnen die uiteraard wel verzonden worden en de kosten hiervan zijn € 25,00 euro binnen Nederland.

Voor levering aan het buitenland geven wij u vooraf een prijsopgave, dat is dan afhankelijk van hoe zwaar het pakket is en waar het naar toe zou moeten gaan.

 

Voor bestellingen onder rembours (aan de bezorger betalen) rekenen wij € 17,50 euro.

Remboursbestellingen worden niet op zaterdag geleverd en heeft een maximum van € 1000,00 euro per zending en tot 30KG.

 

 

Backorders

Wat wij altijd proberen te voorkomen zijn Backorders. Producten die tijdelijk niet leverbaar zijn of die onverhoopt een langere levertijd hebben dan normaal. Indien er een backorder optreedt wordt u hiervan altijd op de hoogte gesteld per e-mail.

Een backorder proberen we altijd zo spoedig mogelijk na te leveren, we zijn echter wel afhankelijk van de betreffende leverancier. Wij vragen hiervoor uw begrip.

 

 

Garanties

Op alle door ons geleverde producten en diensten ontvangt u 1 jaar garantie. Dit is geldig op alle producten en door ons voor u gemonteerde producten. Er zijn ook een aantal producten waarop u zelfs 2 tot 3 jaar garantie ontvangt. Bij deze producten staat het vermeld als het zo is. Tegenwoordig maken fabrikanten steeds betere producten die langer meegaan en waardoor u van deze fabrikant ook een langere garantietermijn kunt verwachten.

Wij zijn van al onze producten en merken officiele NL dealer zodat u altijd officiele producten ontvangt en dus altijd recht heeft op garantie.

 

 

Reparaties

 Indien er een product defect raakt die u bij ons heeft aangekocht, kunt u dit aan ons opsturen voor reparatie. Wij versturen het product naar de desbetreffende leverancier of fabrikant voor controle en herstel. Of het product binnen de garantievoorwaarden valt is ten alle tijden ter beoordeling van de betreffende reparateur.

Om een reparatie snel te kunnen verwerken vragen wij u om bij de retourzending de originele factuur of een kopie hiervan en een duidelijke klacht- of reparatieomschrijving in de doos mee te sturen.

Geen factuur betekent meestal geen reparatie onder garantie!

 

 

Privacy Verklaring

Allesvoorindeauto.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Allesvoorindeauto.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. (PostNL).

 

Levering van Diensten

Allesvoorindeauto.nl gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te lever:

 

- Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

- Om het winkelen bij Allesvoorindeauto.nl zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren.

- Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich uitschrijven op onze website bij 'nieuwsbrief' of een persoonlijke mail sturen.

- Als u bij Allesvoorindeauto.nl een bestelling plaatst bewaren wij, indien gewenst, uw gegevens op een Secure Server. U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

- Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

- Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn altijd benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.

- Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.